Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Поддръжка на винопроизводството

Подготовката на вино за производство на вино трябва да има добро оборудване за производство на вино, а доброто оборудване за производство на вино ще е добро след поддръжката на оборудването за производство на вино, само поддръжка на оборудването. За правилното поддържане на пивоварната? Нека да разгледаме поддръжката на винопроизводството, организирано за всички:

Съхранение на вино Поддръжка на оборудването: Поддръжка от ремонт по-проактивна: поддръжката е нормалната работа на производственото оборудване за извършване на редовна или нередовна проверка на поддръжката, целта му е да се гарантира, че производственото оборудване не се случва или по-малко неуспех, функционалните отдели за овладяване на Поддръжката и ремонта трябва да следват принципа. Времето за поддръжка чрез използване и управление на собствените си гъвкави схващания може да бъде самостоятелно планиране и контрол, е проактивно и активно средство за превантивна поддръжка. Ремонтът е неизправност на производственото оборудване за ремонт, целта е да се възстанови първоначалната функция, за да се осигури нормална работа на производственото оборудване. Времето за ремонт не се поддържа от самия персонал по поддръжката, планирането и контролируемостта са лоши, е пасивно, отрицателно средство за поддръжка.

Обхват на приложение на високоефективно и енергоспестяващо оборудване за варене

Дестилирана спиртна напитка: дестилирано оризово вино Шан, дестилирана вино от ориз, вино от сорго, царевично вино, вино от пшеница и други видове вино, вино, ябълково вино, вино от плодове, сняг лотус и друго вино. Ямно вино.

Стерилизация: Може да се използва при преработката, производството и стерилизацията на оризово вино, соев сос, фураж, тофу и т.н.

Дестилация: Цилиндърът на това оборудване може да се използва за ориз, друг, тъй като на оборудването на котела има две от паропроводи, докато другата конфекциониране на овесена каша, може да бъде в пара, вино в същото време ориз, освен Време и гориво.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница