Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Какво е добро за винопроизводството оборудване?

Какво е добро за оборудване за вземане на вино?

За алкохол оборудване, например, дърво и тухла е стар традиционен вино вземане оборудване, защото течове, обемисти, трудно да мигрират, ниската степен на алкохол е бил елиминиран. И калай вино вземане на оборудване и поради скъпи, трудни за популярни. Така че сега пазара популярни вино вземане на оборудване предимно алуминиеви оборудване и оборудване от неръждаема стомана.

След това пространство е по-добре алуминий или неръждаема стомана по-добре? Отговорът е, че всеки има своите собствени предимства, не най-добрите, само най-подходящ, в зависимост от вашата ситуация.

Оборудване за вземане на алуминиева вино все още заема по-голямата част от пазарния дял, алуминиеви плътност е малък, така че алуминий вино вземане на оборудване обикновено е много лек, лесен за носене. Алуминиева топлинна проводимост е добър, така че топлинната ефективност на алуминий вино вземане на оборудване е висока, пестене на гориво, и виното е бърз, високия процент на вино. Алуминиеви ниска цена, така че цената на алуминий вино вземане на оборудване да бъде относително евтини, лесно да бъдат признати от потребителите. Но алуминиеви ще бъдат оставени в заваряване, когато по-очевидни зърно, така че алуминий вино вземане на оборудване като цяло изглежда леко груб и поради високо блясък на алуминий, осъществяване на цялостната красотата на алуминий вино вземане на оборудване значително намалява.

Индустрията циркулира поговорка: алуминий вредни за човешкото тяло, така че алуминий оборудване за вземане на вино също е вредно за тялото. В действителност този аргумент не може да издържат на контрол.

Първо, не вредни за човешкото тяло е алуминий, но алуминиеви йони и само в киселинни условия, алуминий могат да бъдат трансформирани в алуминиеви йони, целия алкохол дестилационния процес може да се каже да бъде неутрална среда.

Второ, алуминий на стайна температура нормално, лесни за окисляване на въздуха в нейната повърхност, за да образуват гъста алуминиев оксид филм, защото естеството на алуминиев оксид е изключително стабилна, за да се предотврати отвън и алуминиеви допълнително химическа реакция.

В допълнение алуминиев оксид или "известен" огнеупорен материал, може да издържи хиляди градуса на висока температура, и процеса на дестилация на алкохол поради наличието на вода може само до 100 градуса. Така устройството на алуминий е вредно за тялото е оправдана.

Друг основен играч на пазара, вино вземане на оборудване е от неръждаема стомана, вино вземане на оборудване. Неръждаема стомана вино вземане на оборудване, висок гланц, трудно износване, полирани почти никакви заварки, красиви и красива, толкова предпочитан от потребителите.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница