Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Контролът на температурата на дребномащабното оборудване за производство на вино

Контролът на температурата на дребномащабното оборудване за производство на вино, както и на потребителя към качеството на алкохола все повече и повече, винарната и площадката на виното непрекъснато усъвършенстват собствената си технология за приготвяне на напитки, адаптират пазара, който конкуренцията се нуждае. Имате качествено оборудване за производство на алкохол, но също така трябва да имате добра технология за пивоварство. Съществуват много фактори, които влияят върху процеса на производство на вино, като стерилизация, температура, запечатване, време за изпичане и т.н.

Контролът на температурата е много важен за производството на висококачествени алкохолни напитки. Ефектът му започва с узряването на суровия материал и продължава в бутилката на ферментация, стареене и алкохол. Ако процесът на варене на алкохол не може да запази качеството на виното, за да защити температурата, оборудването за производство на вино няма да произведе висококачествено вино. Дори и с най-добрите сортове висококачествени суровини са безполезни, експертен анализ на конкретните причини са, както следва:

А) Високата температура ще стимулира окисляването, причинявайки микробиологично разваляне и нестабилност

Ферментацията на микроорганизмите върху температурата е сравнително чувствителна, общата температура е твърде висока, ще им позволи постепенно да загубят оригиналната си сила, а винопроизводството ще причини разваляне и нестабилност, така че в процеса на ферментация трябва да се контролира температурния диапазон, ако температурата е твърде висока Високи трябва да се охлаждат.

(Ii) Избягвайте ферментация и съхранение при по-топли условия

Важно е да се избегне ферментация и съхранение в по-топла среда, защото ферментацията и съхранението при нагряване ще изпарят очаквания аромат и подправки в допълнение към алкохола.

(Iii) Процес на ферментация на дрожди с пасивация при висока температура, остатъчна захар и ферментация

В процеса на варене също ще се използва при студено обработване, като стабилността на ликьор в преработката на пресни суровини и охлаждане на ферментационния резервоар, винопроизводството оборудване тази технология е била използвана от повечето винарски изби, основната топлинна натоварване в Ликьор фабрика е температурата на суровината и охлаждането на прясно суровина сок, което е много важно за разделяне третиране, контрол на температурата всички предпоставки условия на процеса на варене, без овладяване на правилната техника за контрол на температурата, не може да варя Освежаващата течност.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница