Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Малко винопроизводително оборудване за контрол на температурата

Малкото оборудване за производство на вино за контрол на температурата, тъй като потребителите на изискванията за качество на алкохола стават все по-високи, винарските производители и виното непрекъснато усъвършенстват собствената си технология за вино, за да отговорят на нуждите на конкуренцията на пазара. Има отлично качество на винопроизводството, но също така трябва да има добра винена технология. Много фактори влияят върху процеса на производство на вино, като например стерилизация, температура, запечатване, времето за изпичане и т.н., днес Сяобиан да говори за влиянието на температурата.

Контролът на температурата е важен за висококачественото производство на алкохол. Ефектите й играят от процеса на узряване на суровините и продължават да се бутилират ферментираното, остарялото и бялото вино. Ако процесът на варене на алкохол не може да запази своята защита на качеството на вината, то няма да произведе висококачествено вино. Дори и с най-добрите сортове висококачествени суровини са безполезни, анализ на конкретни причини са, както следва:

(А) високата температура ще стимулира окисляването, причинявайки микробиална гранясване и нестабилност

Ферментацията на микроорганизми е сравнително чувствителна към температурата, общата температура е твърде висока, ще им позволи постепенно да загубят оригиналната жизненост, причинявайки гранясване и нестабилност, така че при ферментационния процес трябва да се контролира температурният диапазон, ако температурата е твърде висока, за да се извърши Да се ​​охлади.

(2), за да избегнете нагряване и съхранение при условия на нагряване

Не забравяйте да избягвате ферментацията и съхранението си в затоплена среда, защото ферментацията и съхранението при затопляне ще причинят изчерпване на очаквания аромат и подправки извън алкохола.

(В) ферментация на дрожди пасивация при пасивация при висока температура, остатъчна захар и влияе върху процеса на ферментация

В процеса на производство на вино също ще се използва в студено съхранение, като например стабилност на обработката на пресни суровини и ферментационни резервоари за охлаждане, тази технология е била използвана от повечето винарски изби в основните винарски изби в горещината Натоварването е температурата на суровината заедно с охлаждането на сока от пресен суров материал, което е много важно за процеса на отделяне, температурния контрол на всички предпоставки за процеса на варене, без да се използват правилните техники за контрол на температурата. не може да произвежда освежаващо течност.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница