Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Метод на пивоварната лепкав ориз вино за винопроизводството оборудване

Метод на пивоварната лепкав ориз вино за вино вземане на оборудване.

1, сумата на суровините.

Лепкав ориз, 100 кг.; червени дрожди ориз, 6 до 7 кг; вода, 160 ~ 170 литра; shochu размерът на.

2, подготовката метод.

(1) накисване:

Изберете най-добрите лепкав ориз, измити с вода, с не ориз слой 20 ~ 30 см висока вода, напоена с 25 ℃ под 8 часа (през зимата и пролетта в 15 ℃ под се накисва за 14 часа), напоена с ориз да няма бяла сърцевина е подходящо, лятото трябва да промените 1 до 2 пъти вода, така че да не се кисело.

(2) готвене:

Ориз от изплакнете с вода, канализация, в параход пара, вино вземане на оборудване огъня пара, първият пара след 5 минути, излагайки покритие на ориз слой чрез добавяне на подходящо количество на вода и качвания пара за 10 минути, излагайки на co Ver материал. За не-стик не е трудно а не трудно да се поддържа в отплата.

(3) смесване:

След изливат купата за ориз в бамбук Мат, вино вземане на оборудване, когато материалните температурата спадна до 36 ~ 38 ℃ не е горещо, докато Показваш в червено песента, се разбърква равномерно. В вино олтара, добавете необходимата вода да се разбърква добре след запечатване, стои в стаята така че природните saccharification.

(4) ферментация:

Материал в олтара ферментация, ориз и червени дрожди ще бъде за вода, всеки 2-3 дни да се разбърква с дървена пръчка, така че оризът налягане повърхност, с бельо капака на олтара. След 20-25 дни на ферментация, могат да миришат силно вино вкус, утайка се постепенно потъва, алкохол започва да се изясни, че в края на ферментацията. Отворете олтара за премахване на дестилатора зърна, вино течността да се утаи утайката.

(5) стареене:

За изясняване на виното в корема малки устата на олтара, с бамбук увити превръзка олтара, депозирани върху почвата. Вино олтара ще бъде приключено в вино стая, винопроизводството оборудване, заобиколен от плявата черупка изпълнен и след това Свети обвивката огън пържени вино, така че от червено до червено кафяв цвят. По-дълъг съхранение време, цветът на виното, аромат, вкус, по-добре. С цел подобряване на качеството на виното, можете да добавите към първата пресконференция след база вино да добавите 46 градуса на shochu, Добавяне на размера на 0,1 g/100 ml, запечатване пушени 60 дни, Изсипете налягането след запечатани бутилки, която може да бъде сладка като мед вино.

Метод на съхранение лепкав ориз вино не трябва да бъде дълготрайно съхранение, вино вземане на оборудване зимата внимание на топло, 3-4 дни след ядивни; лято в вино с малко вода да заври, може да удължи времето на съхраняване.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница