Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Как винопроизводството оборудване трябва да избера?

Как да изберете оборудване за вземане на вино? С непрекъснатото развитие на технология на виното и винени оборудване, диверсификация домашно вино вземане на оборудване използвано във всички рафинирани неръждаема стомана рафинирани. Оборудване за заваряване е много добре, Naisuan Джиан висока температура, не рискове за сигурността.

Вино за пиене е станал много вино избор, искам да варя на качеството на виното върху необходимостта да бъдат оборудвани с добро оборудване за вземане на вино, но сегашната вино вземане на оборудване на пазара широка гама, как да изберем подходящо оборудване за вземане на вино , Стане един приятел искам да варя в лицето на проблема, след Xiaobian от два аспекта да ви запозная как да изберете домашно вино оборудване;

1, от страна на материала

В момента на пазара на вино оборудване, материалът е по-често с алуминий и неръждаема стомана. По отношение на алуминий, е нисък киселина и алкални съпротива, използването на кратък живот, това е важно, че в процеса на вземане на вино, алуминиеви вино оборудване ще произвежда химическа реакция, формирането на алуминий, не само до голяма степен засегнати виното q uality на тялото също ще повлияе на тялото на пиене, този материал сега постепенно се замества от оборудване от неръждаема стомана материал; поради неръждаема стомана вино вземане на оборудване, химични свойства са по-стабилни, не заради химически реакции и вредни за хората на материала и чисти нагоре по-удобно, появата на някои от по-рафинирани, е първият избор за вино оборудване т, текущата оборудване, домашно вино, най-добрият материал е 304 неръждаема стомана, този материал производство на екологично оборудване, красиви приятели изберете кога ти мога смятам този вид материал вино вземане на оборудване.

2, от подкрепящите аспекти

Тъй като оборудването е вкъщи, много от моите приятели са заради вино, така че изберете свои собствени пивоварната, тогава техническите аспекти и Спомагателно оборудване ще има някои съображения. Следователно, по-голямата част от приятели в избора на вино оборудване може да са склонни да избират да купуват вино оборудване може да бъде свободен да научите пълния набор от вино, технологии, представени съоръжения и перфектно сервизно обслужване на производителите.

В допълнение към горните два аспекта, можете също така всеобхватна цена е разумна в диапазона на оборудване, функции са пълни и т. н.

Оборудване за вино вземане не само може да направи клинкер може да направи суровини, тя може да спести гориво 30 %-40 %, лесен към действувам, трайни, изработени от висококачествени неръждаеми материали и други предимства. Това е цена отстъпки, изящна изработка, е идеалният избор за вино потребители.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница