Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Контрол на температурата в малките съоръжения за производство на вино

Контрол на температурата в малката винопроизводителна техника

Малките винени уреди за контрол на температурата, тъй като потребителите на изискванията за качество на алкохола стават все по-високи, винарските производители и виното непрекъснато усъвършенстват собствената си технология за вино, за да отговорят на нуждите на конкуренцията на пазара. Има отлично качество на винопроизводството, но също така трябва да има добра винена технология. Много фактори влияят върху процеса на виното, като например стерилизация, температура, запечатване, време на изпичане и т.н., Винопроизводството оборудване днес Xiaobian да говорим за въздействието на температурата.

Контролът на температурата е важен за висококачественото производство на алкохол. Ефектите й играят от процеса на узряване на суровините и продължават да бутилират ферментираното, остаряло и бяло вино. Ако процесът на варене на алкохол не може да запази своята защита на качеството на виното, няма да произведе висококачествено вино. Дори и с най-доброто разнообразие от висококачествени суровини са безполезни, експертен анализ на специфични причини са, както следва:

(А) висока температура ще насърчи окисляване, оборудване за производство на вино, причиняващо микробиална гранясване и нестабилност

Ферментацията на микроорганизми е сравнително чувствителна към температурата, общата температура е твърде висока, ще им позволи постепенно да загубят оригиналната жизненост, причинявайки гранясване и нестабилност, така че при ферментационния процес трябва да се контролира температурният диапазон, винопроизводството, ако температурата е твърде висока Да се извърши Охлаждане надолу.

(2), за да избегнете нагряване и съхранение при условия на нагряване

Уверете се, че сте избягвали ферментацията и съхраняването в затоплена среда, защото ферментацията и съхранението при затопляне ще доведат до изчерпване на очаквания аромат и подправки извън алкохола.

(В) ферментация на дрожди пасивация при пасивация при висока температура, остатъчна захар и засяга процеса на ферментация

В процеса на производство на вино също ще се използва в студено съхранение, като например стабилността на обработката на пресни суровини и ферментационни резервоари за охлаждане, винопроизводството оборудване тази технология е била използвана от повечето винарски изби в основните винарски изби В топлината Товарът е температурата на суровия материал заедно с охлаждането на сока от пресен суров материал, което е много важно за процеса на отделяне, температурния контрол на всички предпоставки за процеса на варене, без правилните техники за контрол на температурата , Тя не може да произвежда освежаваща течност.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница