Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Оборудване за пивоварната бира Принцип и основна цел

Оборудването за бира, както подсказва името, се използва за приготвяне на бира. Има две основни съоръжения за приготвяне на напитки - оборудване за бира за пивоварната и за бира за нискотемпературно пиво. Основната разлика е, че човек е в нискотемпературна среда, една е на стайна температура.

1, нискотемпературно оборудване за приготвяне на напитки, изработено от неръждаема стомана или луксозна дървена довършителна обработка Вътрешно използване на огледало полиране, външната употреба на неръждаема стомана полиране ярка или чертожна дъска.

2, общото оборудване и тръбопровод оформление хубав, елегантен и елегантен вид. Оборудване между тръбите, използващи санитарни връзки, демонтаж, монтаж, мобилни лесно и гъвкаво. За да се гарантира, че оборудването е лесно за работа, безопасно.

3, регулируемото ниво на основното оборудване, стабилна производителност, едновременно със звукова автоматична система за почистване, удобство при почистване, цялостно, без остатъци, за да се гарантира качеството на приготвяне.

4, прецизността на главното оборудване за заваряване на здравните стандарти, всички със свинско, бира, почистващи препарати, тръби, фитинги, клапани използват материали от неръждаема стомана за осигуряване на здравето и здравето на продуктите.

5, за да отговори на нуждите на различни бизнес помещения, има Nissan 100L, 200L, 300L, 500L, 1000L. Различни степени на пивоварното оборудване, различни съоръжения покрива площ от около 7 до 100 квадратни метра.

принцип на работа

Бирено оборудване за производство на бира суровини основно ечемик, вода, хмел и мая.

Основни принципи на биреното оборудване: малцът и оризът се раздробяват от трошачката до захарната манипулация за степента на смачкване, а след това натрошения малц и нишестето в топлата вода се желтинизират и след това се регулира температурата. Нишесте в захарния съд, температурата се поддържа 45-52 градуса по Целзий, подходяща за разграждане на протеините. И натрошен малц в гел за желиране за втечняване, за да се поддържа при 62-70 градуса е подходящ за захарификация, производството на пшенична каша. И след това методът на излужване или методът на готвене повишават температурата на пшеничената каша. След това се филтрира от пивната мъст, вкара се в кипящия съд и се добави хмелът в определена концентрация, в циклон седиментация резервоар отделяне на гореща коагулация, избистрян пивна мъст в охладителя да се охлади до 5 ~ 8 ℃. Ферментация: След охлаждане на пивната мъст, добавете дрожди към ферментационния резервоар или към ферментатора на дъното на цилиндричния конус за ферментация, охладете с бобина или кожуха и контролирайте температурата.

Процесът на ферментация на бира при определени условия е бирената мая, използването на пивна мъст в ферментиралите вещества и нормалните жизнени дейности, метаболичният продукт е желаният продукт - бира. Поради различните видове дрожди, условията на ферментация и изискванията към продуктите, различен вкус, начинът, по който ферментацията не е еднаква. Според различните видове ферментация на дрожди могат да се разделят на бира над бирата и следващата ферментация на бира.

Основната цел

Съгласно различните производствени процеси и методи могат да се разделят на пивоварна при стайна температура и метод за бира при ниска температура.

Процесът на пивоварство при ниска температура е: раздробяване на суровината, желатинизация, втечняване, филтрация на мъстта, готвене, охлаждане, окисление, във ферментацията на резервоара; и пивоварната система за бира при стайна температура вече е ферментирал малц директно в малка бира Оборудване за производство и пълнене на бира.

Бисерно оборудване за нискотемпературно производство на бира: комбинация от система за захар, система за охлаждане на малцовка, ферментационен резервоар, система за раздробяване на суровини, плоча топлообменник (300 литра под необходимостта от топлообменник), хладилни системи, електрическо отопление, почистващи системи.

Оборудване за приготвяне на бира за стайна температура по-удобно, с напитката с пивоварната, уголемено удобство за бира, свеж, добър вкус на бира. Нискотемпературното оборудване за пивоварство бира бира обикновено от големи винарски изби, тази бира дълъг срок на годност, с пшеница като суровини, ниска цена. Но след транспортиране на дълги разстояния, вкусът може и да не е добър при стайна температура.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница