Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Оборудване за бира, основно разделено на два вида

Оборудването за бира, както подсказва името, се използва за приготвяне на бира. Има две основни съоръжения за приготвяне на напитки - оборудване за бира за пивоварната и за бира за нискотемпературно пиво. Основната разлика е, че човек е в нискотемпературна среда, една е на стайна температура.

1, нискотемпературно оборудване за приготвяне на напитки, изработено от неръждаема стомана или луксозна дървена довършителна обработка Вътрешно използване на огледало полиране, външната употреба на неръждаема стомана полиране ярка или чертожна дъска.

2, общото оборудване и тръбопровод оформление хубав, елегантен и елегантен вид. Оборудване между тръбите, използващи санитарни връзки, демонтаж, монтаж, мобилни лесно и гъвкаво. За да се гарантира, че оборудването е лесно за работа, безопасно.

3, регулируемото ниво на основното оборудване, стабилна производителност, едновременно със звукова автоматична система за почистване, удобство при почистване, цялостно, без остатъци, за да се гарантира качеството на приготвяне.

4, прецизността на главното оборудване за заваряване на здравните стандарти, всички със свинско, бира, почистващи препарати, тръби, фитинги, клапани използват материали от неръждаема стомана за осигуряване на здравето и здравето на продуктите.

5, за да отговори на нуждите на различни бизнес помещения, има Nissan 100L, 200L, 300L, 500L, 1000L. Различни степени на пивоварното оборудване, различни съоръжения покрива площ от около 7 до 100 квадратни метра.

Основно чрез система за раздробяване на суровини, комбинирана захарификационна система, система за охлаждане на малцовка, система за ферментация, CIP почистваща система, плоча топлообменник, хладилна система, изолационна система, електроразпределителна система, системи за пречистване на водата, тръбопроводи, единицата за обработка, устройството за приготвяне на напитки, ферментационният и съхраняващият съд и другите средства за варене на бира, са подредени в поплавък. В сравнение с общото оборудване за пивоварство малките съоръжения, включително основните компоненти на отоплителното оборудване, хладилното оборудване и филтриращото оборудване, нуждата от изолация, ръчна работа, пивоварство, изискват някои професионални умения.

Ролята на отоплителния резервоар се използва предимно за варене на вода и варен малц, отоплителният резервоар над инструмента е термометър; захарния резервоар за захарване на бира за пшеница, така че захарта на захарта чрез разграждане на захарификацията, захарификационния резервоар посочва нагоре и надолу два слоя. Горният слой се използва предимно за захарификация и разлагане, следващият слой се използва главно за филтриране и гмуркане, пивна мъст и пшеница за отделяне, от остатъци от пшеница (т.е. легендарните зърна на дестилатора); ролята на резервоара за лед е чрез него Използва се, за да се даде бира за охлаждане, резервоарът за ледена вода има голям чилър, с климатик и хладилника причина; ферментационен резервоар за ферментация извън бирата, времето за ферментация на бирата е по-дълго, до 12 дни или повече, така че вкусът ще е много добър; автоматичен електронен изпускателен клапан е предимно в процеса на ферментация, за да се осигури безопасност, когато налягането е твърде високо автоматично се отработи; манометъра и електронния клапан за отвеждане на налягането, свързани заедно, когато налягането свърши, електронният клапан ще се отвори автоматично; Утаяване на зоната на дрожди и остатъци от вино, няколко клапана за изхвърляне на дрожди и розацея; ролка на електромагнитен вентил в резервоара за ледена вода до охлаждане на бирата, когато температурата е по-висока от зададената температура, соленоидният клапан автоматично се отваря, автоматично охлаждане; Добавете кутии, За дрожди в ферментационния резервоар, така че ферментацията на бирата; разпределителна кутия, чиито гъсти линии, но много ясни и организирани; плосък топлообменник, се използва за загряване на варена мъст; захарнометър Уредът, използван за измерване на скоростта и яснотата на филтрацията на мъстта; пулверизаторът се използва за раздробяване на пшеницата.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница