Jiangsu Prettech машини & технологии Ко, ООД

Продукти

Новини
Начало > Новини > Съдържание

Характеристики на оборудване за производство на бира и как да я използвате

Малцов прът

Оборудване за трошене: Малцови мелници, продуктът използва линейно направление с висока точност, продуктът работи с по-голяма точност; продуктът възприема новия тип комбинирана предавка със самосмазваща функция (получила национален патент), предаването е по-стабилно, шума е по-нисък, устойчивостта на удар е по-силна, абразивната устойчивост е по-висока; Новият тип шлифовъчен валяк (получен от национален патент), използващ висококачествена стоманена вала и нов ролков материал, всички прави динамично равновесие, обработваемостта на материала е по-равномерна, ефективността е по-висока, експлоатационният живот на частта е по-дълъг, структурата за настройка на клирънса е проста и спестява труд, точността е по-висока; По-лесно е да се осигури чистотата на материалите; проектиране на материал захранва в механизъм за настройка, материалът се подава по-равномерно.

I. Основна структура и експлоатационни характеристики

1, този продукт основно от багажник, преносната система, трошачка камера, смилане валяк, механизъм за регулиране, механизъм за контрол на потока, горната Hopper, надолу Hopper и други части.

2, сурово след отстраняването на примеси и вода се влива в бункера, разчитайки на сурово тегло и машината леко вибриране в двете ролки между шлайфане на екструдиращ валяк, смилане под заредения бункер.

3, продуктът има малък размер, голямо производство, надеждна производителност, икономия на енергия, трайна и лесна поддръжка и т.н.

4. Лесна работа и удобна поддръжка.

II. Обхват на приложение

Този продукт е широко подходящ за фармацевтични продукти, бира, мононатриев глутамат и други производители на основно оборудване, поддържащо употребата. Също така е подходящ за селскостопански и градски малки заводи.

Скака за захар, гел за желиране

1, използването на висока ефективност Maitreya табела яке топлинна технология, приложна науката принцип пара турбуленция, за постигане на максимална топлинна проводимост, енергоспестяващ ефект, в същото време се пълна автоматична технология за контрол на температурата, за да се гарантира захарификация, скоростта на загряване и точността на изолационното време.

2, използването на международна усъвършенствана система за контрол на скоростта на суспендиране, използването на честотно преобразуване, метод за автоматично смесване, за да се осигури желатинизация, процес на захаризация на сместа от каша, може да увеличи максимално желатинизацията, процесът на захарификация на различни ензими в най-добрата биологична активност и конверсия , каталитичен ефект, така че източникът на най-добро качество на бирата и най-висок добив.

Филтриране на Groove

1, използването на съвременни научно-специални ножове конструкция система и хидравлични автоматично повдигане технология, за да се гарантира, че улуци уплътнение, гладка бразда, но също така подобряване на скоростта на филтриране и ефективност на производството, за да се поддържа добра прозрачност и добив сок.

2, използването на международни разширено окачване, смесване оборудване, с честота преобразуване, регулиране на скоростта, автоматична технология за управление, така че операцията по-удобно, гъвкава, проста поддръжка, спестяване на разходи.

Каубонов диоксид бустер машина

Принцип е да се използва сгъстен въздух като източник на захранване, като помпата под налягане на въздуха като източник на налягане, изходящото налягане и налягането на източника на задвижващ газ в пропорционален пример. Чрез регулиране на налягането на източника на задвижващ газ, можем да получим съответното налягане под налягане на газа. Когато налягането на газа се движи и налягането е балансирано, бустерната помпа спира зареждането и налягането на изходното газ се стабилизира при предварително зададено налягане. По този начин е взривобезопасно, изходното налягане може да се регулира, обемът е малък, теглото е леко, операцията е проста, производителността е надеждна, обхватът на приложение е широк и т.н.

Хладилно оборудване

Системата за охлаждане на производството на бира включва: резервоар за ледена вода, хладилник, изпарител, охладителна кула, тръбен клапан и система за управление, в която хладилният агрегат е основната част от общото използване на течни амонячни хладилни компресорни групи за топлообмен и директна ферментация, може да намали температурата на бирата.

Оборудване за ферментация

Задайте производствената задача на продукта. Той трябва да е в състояние да осигури условията, необходими за микробиологичните жизнени дейности и метаболизъм, и е лесен за работа и контрол, за да се осигури осъществяването на условията на процеса, за да се получи висок добив.

Добавяне на система за хоп

1, хмел Add система може да се състои от две или повече кутии, с помпени и тръбопроводи, клапани и други аксесоари, но също така да се постигне автоматичен контрол за добавяне на количество.

2, хоп добавете системата на кутии, клапани, тръбопроводи и други системи могат да бъдат свързани с CIP система, за да се постигне автоматично, полуавтоматично, почистване и дезинфекция.

Утаяващ резервоар

1, в съответствие с най-добрата област на филтриране на единица на проект за натрупване на пшеница, увеличаване на коефициента на диаметър на резервоара, намаляване на скоростта на потъващия поток, насърчаване на втвърдяването на утаяването и сцеплението, за да се постигне най-доброто отделяне.

2, с горещо втвърден резервоар за съхранение, може да подобри добива на мъст, но също така да намали замърсяването на околната среда.


Запитване
Свържете се с нас
Адрес: A-етаж 16, R&D КОНЦЕНТРАТОР 2,No.801, Changwu средата пътя, Wujin област, Гуанджоу град, Дзянсу, Китай
Телефон: +86-519-8525 5001
Факс: +86-519-8525 5068
Имейл:admin@prettech.cn
Начало | За нас | Продукти | Новини | Проект препратка | Свържете се с нас | Обратна връзка | Мобилен телефон | XML | Главна страница